Gullan «mine» <3

Qo-Qos klompen «min», som betyr næssn ailt i værden førr mæ. Søteste væsn som går på 4 fota, ingen tvil om det. Snill og god, og sulten hele tida hehe. Stakkar lita, det e ikke alltid like lett å være Qo-Qos.. Men ho e nu gullet, klompen, ja u name it, kjært barn har mange navn som det hete.

Ho har ei helt rar, men søt personlighet den hunden her. Ho trur jo selvfølgelig, som alle andre stoooore hunda, at ho e pitte liten. Skal sitte fanget, bølle sæ fram her og der, skal ligge under matbordet, sove i senga di.. Hehe, som sagt, ikke alltid like lett å være «lille» Qo-Qos. 😛 🙂 Men dein pia her ho betyr mye for mæ, det e et eller annet ved ho som gjør at æ bare.. Det kan liksom ikke beskrives.. Ho e liksom den ho e, på den måten ho e.

Alle eiere har nåt spesielt med dyran sine, uansett om det e høns, katt eller gris. Alle dyr e spesiel.. Og i mitt tilfelle e det da hunda som e min ynglig til de grader.

Vi har jo ei lita frøken til, Nara. Ho e også (som æ ikke har nevnt tidligere, Riezen schnauzer) bare at ho e dverg! 🙂 Ufattelig søt pia det også, for ikke å snakke om dn personligheten ho har da!! Ser FF, P-L, Været, ho ser egentlig alt som går på tv.. Og så har ho jo så frøktelig flott stemme som ho prate til oss med, å «bjoffe» med. Hehe.
Skal ho opp i sofan, sitt ho bare der, å bjoffe litt, som et » gi mæ et dytt i ræva… Æ vil opp i sofan!» 😛 Samme gjelde om ho skal opp på fanget våres! 😛 Pussige skapninger de her dyran:P  men det e jo blant annet det som gjør dem så god å ha rundt sæ, det e så mye selskap og personlighet i dem! Du e aldri aleina med en 4foting i hus, det e altså helt sikkert. Aldri kjedelige tima som går for sakte, eller tura som fort blir for lang. Det skjer ikke!:)

Dyran for mæ e alt! Det må sies. Gullan i min hverdag! Det skal bli rart å reise fra dåkker igjen, jenter.. Men det blir godt når æ kommer hjem innimellom<33

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*