Første blogg, mye på en gang .. ?

Jah, Vel. Ho som da hele tida sa at ho ikke sku skaffe sæ blogg, har nu fatisk klart å gjort det. Korr længe æ blir å klare å holde på med blogginga e nu enda uvist, hehe.

Men, dagan går nu. 2 daga igjen til æ flytte til Vadsø for å gå på skole. Kjenn at æ e ganske klar tell å fløtt på mæ(igjen). Det blir godt å kom sæ vekk herfra. Det e liksom ingenting igjen her i byen, for å være ærlig.

Mye av tida nu om dagan går til tanka. Tanka som æ varmt sende til mitt kjære tantebarn, og hennes extrempremature lille barn, som kjempe tappert hver dag. Han e i sin 4mnd, men nu kan det se ut til at det stoppe der 🙁 Han e sterk han lillingen, og med tanke på ka han har vært igjennom, for å ikke nevne mora. Dem e råsterk og æ ønske så masse at det skal gå bedre med den lille.. Men, man kan ønske både i pose å sekk, ka man får e jo en helt annen sak, for å si det sånn.. 🙁

Æ e egentlig ganske tom for ord, æ tenke egentlig bare. Som sagt så begynne skolen snart, så det blir jo spennanes å se kordan det skal gå med mæ i vadsø, hehe.
Det e vel egentlig alt æ klare å sætte ned på bloggen idag.. Det kommer vel mere…. Imårra 😉

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*